Sosiaalinen vastuu

Me Faunattarella koemme velvollisuudeksemme kouluttaa ihmisiä lemmikkien asianmukaisesta hoidosta. Eläinkauppojen toiminta oli aikoinaan hyvin erilaista kuin nykyään. Pieneläinten, akvaarioiden ja monien muiden lajien hoitoon liittyvät taidot ja asenteet olivat lapsenkengissään. Suurimmat puutteet lajien hoidossa löytyivät terraarioeläimistä. Olemme ylpeitä voidessamme todeta, että ajat ja ihmisten asenteet ovat muuttuneet. Tietoa on saatavilla paljon enemmän ja koska monet lemmikin omistajat hankkivat ensimmäisen lemmikkinsä Faunattaresta, on meille erittäin tärkeää pitää henkilöstömme hyvin koulutettuina ja ajantasalla viimeisimmistä eläinten hoitoa koskevista tutkimuksista.  Kiinnitämme paljon huomiota lemmikkien ongelmien ennaltaehkäisyyn ja nopeaan apuun ongelmatilanteissa.

Eettinen lemmikkikauppaa

Faunatar on ollut mukana Eettisen Eläinkaupan Sertifikaattijärjestelmä -projektissa sen perustamisesta vuodesta 2003 lähtien - ja olemme edelleen mukana. Eettisen eläinkaupan sertifikaattijärjestelmän tarkoitus on kehittää eläinkauppa alaa, eläinkaupoissa myytävien tai pidettävien eläinten hyvinvointia sekä ylläpitää eläinkauppojen henkilöstön asiantuntemusta. Toinen hankkeen keskeinen tavoite on lisätä lemmikkieläinten omistajien tietämystä lemmikkiensä hyvinvointivaatimuksista.

Meidän arvomme

Premium -laatua

Uskomme vahvasti, että laadukas ruoka on yksi terveen ja onnellisen elämän peruspilareista. Tarjoamme sitä siis myös lemmikeille!

Eläinten eettinen kohtelu

Eläinten eettinen kohtelu on meille äärimmäisen tärkeää. Tämän vuoksi opastamme asiakkaita huolellisesti eläinten hoidosta ostotapahtuman yhteydessä ja tarvittaessa sen jälkeenkin.

Kestävä kehitys

Työskentelemme jatkuvasti hiilijalanjälkemme pienentämiseksi sekä tuotannossamme että myymälöissämme.

Jatkuva uudistuminen

Kehitämme jatkuvasti tuote- ja palveluvalikoimaamme ollaksemme innovatiivisin lemmikkikauppa.

Yleiset yhteystiedot

T:  +358 40 186 1231
E: info@faunatar.com

${item.title} Facebook Linkedin Instagram Youtube
Tietosuojaseloste
Faunatar uses cookies to provide a better user experience and personalized service.
view_results